LED pærer. LED lys. LED spot. LED belysning 

 

 

 

 

 

 

 

 

LED lys også kendt som LED pærer, findes i mange versioner idag, De fleste kender LED pærer i 230-240 volt med Gu10 sokkel, den bliver brugt i mange typer halogenspot i de danske hjem, men LED pæren findes f.eks også med E14 og E27 sokkel.

 

Besparelsen, hvis man udskifter sine gamle halogenpærer med LED pærer er stor, op mod 80% af elregningen ville kunne spares.

 

Kontakt en konsulent hos nordjysk-import, og få dem til at lave en udregning på hvor meget der kan spares, og hvilken typer LED pærer der skal bruges.

 

LED pærer i top kvalitet også i LED spot
 
Før man vælger LED pærer skal man sætte sig ind i de forskellige kvaliteter som findes. Idag laves der 3 typer high power LED pærer.

 

Den billige kinesiske model, en billig LED pære , som holder udmærket, men den taber lysstyrken, op mod 20-30% på de første 2000-3000 timer.

 

Edison LED pæren, en lidt bedre model, som også taber styrke, men lidt mindre end den billige kinesiske LED.

 

Og den bedste High power LED er Cree, prisen er også det dobbelte, men den holder fantastisk, både med lysstyrke og holdbarheden.

 

Hos Nordjysk-import.dk har vi et lille, men godt udvalg af LED pærer. Det gælder jo ikke om at have mange, det handler om at finde den LED pære, som giver en god varm farve, og er så tæt på de velkendte halogenpærer.

 

Man er altid velkommen til at ringe ind til vores salgsafdeling, hvis man er i tvivl om hvilke LED pærer man skal vælge.

 

 

 

 

Forsiden

 

Belysning

 

LED pærer

 

LED transformer

 

Fiberlys

 

Halogenspot

 

Halogenpærer

 

Elgulvvarme

 

Forhandler

 

 


  

 

 

 

 

 

Nordjysk-import.dk

 

LED pærer

Nordjysk-import.dk APS

E-mail. info@nordjysk-import.dk

TLF..  28 72 87 61